Gerard tetőcsalád:

A GERARD tetőcserepek alapját cink-alumínium (ZincalumeR) ötvözettel bevont acéllemez képezi, mely akár 9-szer ellenállóbb a korrózióval szemben, mint a horganyzott acéllemez. Ez a BEVONAT, kiegészítve a további speciális bevonatokkal, majd a legfelső kőzúzalék réteggel, illetve az EGYEDÜLÁLLÓ RÖGZÍTÉSI MÓDDAL képessé teszi a tetőcserepeket arra, hogy ellenálljanak a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek, úgymint a hóvihar, jégverés és hurrikán.

Mindezeken túl, a tetőcserepek legalább 7-szer KÖNNYEBBEK, és földrengés esetén bizonyítottan biztonságosabbak és ellenállóbbak, mint a kerámia- és betoncserepek. Könnyű súlyuk miatt a GERARD tetőcsalád kiválóan megoldás az elöregedett, leromlott állapotú tetők újrafedésére. Gyors és minimális kellemetlenséggel járó felújítást tesz lehetővé, a tartószerkezet megerősítése nélkül, illetve sík- és hullámpala esetén akár a pala eltávolítása nélkül is.

A Gerard tetőcsalád SZÉLES FORMA- ÉS SZÍNVILÁGA segíti Önt álmai otthonának megtervezésében, felújításában. 7 profil és több, mint 10 különböző szín teszi a Gerard tetőcsaládot az Ön számára a legjobb választássá.

A GERARD tetőcserepek gyártója, az AHI ROOFING, több mint 50 éve alkotta meg a világ első, bevonattal ellátott, préselt acél tetőcserepét, és mind a mai napig őrzi piacvezető szerepét a technológiában és termékeit világszerte, több mint 120 országban értékesíti.

Az eltelt idő tapasztalata igazolta a várakozásokat. Egyre nagyobb kereslet mutatkozik a csúcsminőségű, SZÉL ÉS VIHARÁLLÓ és egyúttal ESZTÉTIKUS tetőfedő anyagok iránt, nemcsak a családi házak, hanem a közintézmények körében is.
2009. májusában az új-zélandi anyacég hazánkban, Várpalotán nyitotta meg új európai gyárát. A gyártáshoz szükséges legfontosabb alapanyagokat, mint pld. a Zincalume bevonattal ellátott acéllemez, mely a cserepek alapját képezi, valamint a cserepek felületén található színes kőzúzalékok továbbra is Új-Zélandról érkeznek, így biztosítva a termék változatlan minőségét.
Legyen kicsi, nagy, egyszerű vagy bonyolult háztetője, a Gerard tetőcsalád szakkivitelezői és kereskedelmi PARTNEREI szívesen állnak az Ön rendelkezésére, hogy meghozza a megfelelő döntést háza és saját jövőjéről.